Norgescup så langt og oppdatert 29er ranking 2023

Vinnerne i NC1: 1.plass: Victor Löof og Sivert Andersen, 2.plass: Sara Syrrist og Agnes Pettersen, 3.plass: Storm Kopperud og Philip Forslund.

I skrivende stund er det gjennomført to Norgescup’er i 29er klassen. Arendal Seilforening var først ut og arrangerte et såkalt «stor – NC» for optimister, ILCA, RS Feva, IQ Foil og vår egen klasse 29er. Arendal bød på mye vind, kanskje litt for mye for noen. Men vi fikk gjennomført 7 seilinger og etter en vindløs siste dag tronet Victor Löof og Sivert Andersen på toppen av pallen. Fullstendige resultater finnes her.

Vinnerne i NC2: 1.plass: Storm Kopperrud og Philip Forslund, 2.plass: Sarah Skirstad Pollen og Maud Mariann Myhre, 3.plass: Sara Syrrist og Agnes Pettersen.

Den andre Norgescup som ble gjennomført ble også et stort seilarrangement. Denne gangen var det Tønsberg Seilforening som både arrangerte NM for Optimist og ILCA og i tillegg Norgescup for 29er og RS Feva. Hele 9 seilinger ble gjennomført og denne gangen var det lett vind hele helgen. Fullstendige resultater finnes her.

Nikolai og Fredrik leder rankingen!

Nikolai Løhren Kuhle og Fredrik Ugelstad leder årets ranking! Vi gratulerer!

Sammenlagt ranking for 2023 er oppdatert her.

Gå til nyhetsarkivet for å lese flere saker