Rapport fra NC 6/KNS

Værmeldingen for siste NC var ikke veldig lovende, det var meldt vind først ved 18 tiden. Klokken 14 lørdag informerte regattakomiteen at de kun ville rekke maks. én seilas, og besluttet derfor å utsette all seiling til søndag 7. september.

Etter en lørdag uten seiling ble det på søndag flotte forhold på Lysakerfjorden, ingen lang venting som forespeilet lørdag. Banemannskapet gjorde en formidabel jobb med flytting av banen ettersom vinden dreide. Det blåste 3-4 m/s fra nordøst og alle baner kom i gang med seilaser. For 29er ble det unnagjort seks flotte seilaser. Det var ikke bare lette forhold – her måtte man finne det rette sporet for ikke å havne langt bak – store forskjeller avgjorde banevalget fra seilas til seilas. Moro å se at mange av de nye seilerne ofte var oppe i teten. Gleder oss til en fin sesong neste år med så mange flinke seilere.

Vinner av NCen ble Thomas og Mads Mathisen med kun spikere i alle seilaser – gratulerer! På en god nummer to kom Herman Bordal og Andreas D. Petersen – Gratulerer! Og på siste pallplass så vi Eric og Herman Collett, som også tok seieren overall på NorgesCupen – Gratulerer til dem også! Resultater finner du her.

Mvh Carene
Tilskuer

Gå til nyhetsarkivet for å lese flere saker